Sapkınlık küresel sermayenin eliyle tüm dünyaya yayılıyor. MasterCard, Hollywood, Twitter, Scorp, YouTube gibi dev şirketlerin eliyle tüm dünyayı zehirleyen LGBTİ hareketi, toplumların aile yapısını açıkça tehdit ediyor

Avrupa’da had safhalara çıkan ve aile yapısını bozan eşcinsellik hastalığı Türkiye’de de hızla yayılıyor. Dev sermayelerle eşcinselliği özendiren filmler hazırlanıyor. Üniversitelerde karışık tuvaletler açılıyor. Köprüler ışıklandırılıyor, bayrakları asılıyor. Eğer Türkiye’deki eşcinsellik propagandası devam ederse, Türk aile yapısını kökten sarsacak…

SÖMÜRGE SERMAYELERİ LGBTİ’YE AKIYOR

Dünyada kapitalizmin sermayesi LGBTİ örgütlere akıyor. Master Card, Hollywood, Lewis, Peta, Twitter, Scorp, Yahoo, Facebook, Youtube, Spotify, Link, AmericanAirlines gibi dev şirketler LGBTİ derneklerin en büyük destekçisi. Cezayir’i sömüren Libya’yı talan eden Fransa’da, LGBTİ’nin en önde gelen destekçilerinden. Homoseksüelliğin yaygın olduğu ve devlet eliyle desteklendiği bir diğer yer ise işgal rejimi İsrail. Tel Aviv, dünyada eşcinselliğin en yaygın olduğu yerlerin başında geliyor. Öte yandan ABD’nin Ankara Büyükelçiliği tarafından elçilik binasına LGBT bayrağı asıldı.

TÜRKİYE’DE HIZLA ARTAN LGBTİ PROPAGANDASI

Türkiye’de 30 bin dolayında takipçisi olduğu iddia edilen LGBTİ derneklerine üye olanların yarısından fazlası homoseksüel eğilimi olmayan insanlar. Fakat yakınlarına destek olmak için LGBTİ kuruluşlarına üye olduklarını söylüyorlar. Homoseksüellik tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de hızla yayılıyor. Sapkınlığı özendiren filmler hazırlanıyor. Üniversitelerde karışık tuvaletler açılıyor. Köprülere bayrakları asılıyor.

Belediye, elçilik binalarına bayraklar asılırken, sokaklarda edebsizliği, hayasızlığını apaçık bi şekilde Ramazan ayında İslama hakaretler içeren pankartlarla rahatça dolaşabiliyorlar.

HOMOSEKSÜELLİK BİR HASTALIK

Homoseksüellerin büyük bir çoğunluğu bu durumu tercih olarak görüyor. Ancak uzmanlar homoseksüelliğin hormonal veya psikolojik hastalıklardan kaynaklandığını belirtiyorlar. Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde tedavi görüp normal hayatına dönen insanlar var. Psikolojik tedavi ile normal hayata dönenler, sapkın gruplar içinde “Yestergay” diye adlandırılıyor. Ayrıca homoseksüellerden hormonal olarak tedavi görüp düzelen insanlar da var. Bazı istisnai durumlarda ise hormonal tedavi başarılı olamıyor. Neticede bu veriler, LGBTİ virüsünün bir hastalık olduğunu açıkça ortaya koyuyor.

NORMAL GÖRMEK DOĞRU MU?

Toplumun yaşadığı en büyük tehlikelerden birisi; homoseksüelliğin normalleştirilmesi, kanıksanması. Peki, homoseksüelliği normal görmek hangi sorunları doğuruyor? Sapkınlık aleni hale geldiğinde kişilikleri oturmamış gençler, bu akıma kapılabiliyor. Küçüklüğünde hep kızlarla oynamış bir erkek böyle bir ortamla karşılaştığında kendini bu çukurun içinde bulabiliyor. Homoseksüel yaşantı biçimi aile hayatını da bitiriyor. Hayatlarına homoseksüel olarak devam edenler hiçbir zaman evlat sevgisi yaşayamıyor. Homoseksüelliğin yaygın olduğu toplumlarda nüfus hızla düşüyor.

KAVİMLERİ HELAK EDEN BİR SAPIKLIK

Homoseksüel ilişkiler Allah acv. tarafından kesin bir biçimde yasaklanmış, Kuran'ı Kerim'de bu sapkınlığa bulaşmış kavimlerin Allah'ın gazabına ugradıkları ibretlik bir biçimde aktarılmıştır.

Unutmamak gerekirki, tarihte Lut kavminin dehşet verici sonunu tadanlar sadece o toplumda sapıklaşan insanlar değildi!!!

''AKSİNE O TOPLUMDA ONLARA UYMAYAN AMA SES ÇIKARMAYAN İNSANLARDA O DEHŞET VERİCİ AZABI ONLARLA BERABER YAŞADILAR''

ajanslar